Βαθμολογία

Γιαννακόπουλος: «Μέχρι Super League η Σπάρτη!»

Δεν είναι απλά το ματς της χρονιάς εκείνο της επόμενης Κυριακής για την Σπάρτη, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η πρωταθλήτρια Λακωνίας θα διεκδικήσει μέσα σε ένα 90λεπτο την ευκαιρία να ξεκολλήσει από τα τοπικά πρωταθλήματα και να επανέλθει στις εθνικές κατηγορίες.

Μία εβδομάδα πριν τον 'τελικό' του Περιστερίου με τη γειτονική Κυπαρισσία, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στο 'pamebala.gr' και αποκάλυψε ότι οι βλέψεις του δεν σταματούν στη Γ' Εθνική, ούτε καν στη Football League!

''Στόχος μας είναι η Α' Εθνική'' ήταν η ατάκα του 'ισχυρού' άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο πλευρό της ομάδας, που εκπροσωπεί τον νομό Λακωνίας, από όπου και κατάγεται.

''Οι βλέψεις μας είναι υψηλές! Αυτή τη στιγμή μπορεί να μην υπάρχουν οι υποδομές, όμως στο μέλλον θα φροντίσουμε να κάνουμε ό,τι πρέπει για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις'' σχολίασε χαρακτηριστικά, για να αναφερθεί εν συνεχεία στο καθοριστικό ματς με τον ΑΟ Κυπαρισσίας: ''Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε! Πιστεύω ότι θα βρεθούν οι αθλητές σε καλή μέρα και θα κερδίσουμε το παιχνίδι για να ανέβουμε Γ' Εθνική''.

Ασφαλώς, δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τέτοιο παιχνίδι, όπως φάνηκε στην ξεκάθαρη απάντηση που έδωσε στη σχετική ερώτηση. ''Οπωσδήποτε θα είμαι στο γήπεδο'',αποκρίθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος θα παρακολουθήσει διά ζώσης τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Αργύρη Κατσίχτηστο δημοτικό στάδιο Περιστερίου.

Πηγή: pamebala.gr