Βαθμολογία

Νιόπλιας: «Δικαιώθηκα για αυτό που είπα στην Τούμπα»

Ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως δικαιώθηκε για την ατάκα που είπε μετά τον αγώνα στην Τούμπα και την επικράτηση σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου είχε πει το περίφημο «μαλακιστήκαμε», με αποτέλεσμα να γίνει χαμός. Μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Νιόπλιας τόνισε πως δικαιώθηκε για αυτή του την ατάκα καθώς η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη δεύτερη θέση και να πάει απευθείας στους ομίλους του Europa League.

«Δικαιώθηκα για τη δήλωση μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μας στοίχισε γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια, κάναμε καλά παιχνίδια και τερματίσαμε στην ουσία τέταρτοι. Πρέπει να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Θέλω να συγχαρώ άπαντες στην ομάδα και πάνω απ' όλους τα εργαλεία μου, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες μου και τον κόσμο. Ελπίζω και εύχομαι πάντα να έχει επιτυχίες η ομάδα», είπε αρχικά ο Νίκος Νιόπλιας.

Όσο για το αν θέλει να μείνει στον Ατρόμητο, σχολίασε: «Δεν έχω συμβόλαιο και δεν μπορώ να κάνω σκέψεις. Όταν θα υπογράψω, το βλέπουμε. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα, όμως χρειάζονται ορισμένα πράγματα ν' αλλάξουν γιατί με την ΑΕΚ και τον Ηρακλή δυναμώνει το πρωτάθλημα. Κανείς δεν επεμβαίνει στην ομάδα μου, όμως, για να έχουμε στόχους, πρέπει και η ομάδα να μπορεί να τους διεκδικήσει».