Βαθμολογία

Πηλαδάκης: «Ιδρώσαμε από τις απειλές σας»

Και ο «χαρτοπόλεμος» συνεχίζεται. Ο Κώστας Πηλαδάκης απάντησε ξανά στον Βαγγέλη Πλεξίδα για το γνωστό θέμα της αδειοδότησης! Αναλυτικά:

Κύριε Πλεξίδα

Έως σήμερα ακολουθήσαμε με κάθε νομιμότητα όλα τα προβλεπόμενα . Η δημοσιοποίηση του σκεπτικού της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ αναφέρει τα ίδια με αυτά της πρωτοβάθμιας. Εύκολα λοιπόν συμπεραίνει κάποιος ότι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ είναι η¨ ύπαρξη 2 ΠΑΕ με την ίδια επωνυμία και τον ίδιο αρ .μητρώου(Ν.64), λόγω συμμετοχής του σωματείου και στις 2 ΠΑΕ με ποσοστό 10%¨ , κάτι το οποίο αναφέρετε και στην απόφαση του  1ου βαθμού  και σε αυτόν  της έφεσης . Και εσείς και οι συνεργάτες είχατε τον χρόνο  και γνωρίζατε ακριβώς την <<λεπτομέρεια>> που έπρεπε να κατατεθεί στον φάκελο ώστε να μην υπάρξει θεμελιώδης παραβίαση του κανονισμού   και να αποδειχτεί και στην ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει νομική σχέση μεταξύ των 2 ΠΑΕ ,κάτι που κατατέθηκε και στο ΥΠ.ΑΝ και στην ΕΕΑ. Εάν λοιπόν καταθέτατε αυτά που έπρεπε η ομάδα θα είχε αδειοδότηση  ακόμα και στον 2ο βαθμό χωρίς κανένα θέμα. 

Η συνεχής πρόθεσή σας να ανακαλύπτετε δικαιολογίες και προφάσεις  εναντίωσης  γίνονται για κάποιον άλλο λόγο που έως σημερα δεν κατανοούμε . 

Για την ιστορία ποτε δεν συναντήθηκα ή μίλησα με τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου και ειδικά για το θέμα της ομάδας. Τα όσα αναληθή αναφέρετε είναι άλλος ένας μύθος σας -από τους πολλούς - πλασμένος στην φαντασία σας. 

Υ.Γ κ. Ευάγγελε Πλεξίδα, όπως και στο παρελθόν, ιδρώσαμε από τις απειλές σας  . Προσέξτε  όμως μήπως αυτά τα <<φουσκώματα>> σας γυρίσουν μπούμερανγκ .

Κ.Πηλαδακης