Βαθμολογία

Σούλης Παπαδόπουλος: "Θέλουν πολλοί να έρθουν στον πάγκο της ΑΕΛ"

Ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος που σε κάποια στιγμή τα έβαλε με την διαιτησία και τις αποφάσεις της. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του athleticlarissa, Θανάση Μπίκα, όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα και την επόμενη μέρα των πλέι οφ απάντησε νευρικά ότι ακόμη υπάρχει ένα ματς, ενώ απέφυγε να σχολιάσει το μέλλον του στην ομάδα;

Για το ματς δήλωσε: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στον προπονητή για την επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά, ξέραμε η ΑΕΚ ότι είναι μια καλή ομάδα, με γρήγορους παίκτες στην επίθεσή της και γι' αυτό διαλέξαμε να πρεσάρουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά για να τους κρατάμε μακριά από την περιοχή μας. Πιστεύω ότι το γκολ της ΑΕΚ ήταν οφσάιντ, ενώ στην φάση του Νεμπεγλέρα δεν μας δόθηκε πέναλτι.  Η μπάλα έχει κατεύθηνση προς την εστία. Νομίζω ότι είμαστε μια ομάδα που άξιζε περισσότερα".

Για το μέλλον του στον πάγκο της ΑΕΛ σχολίασε: "Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ξέρει τι γίνεται κανείς στην Ελλάδα την επόμενη μέρα;"

Σε ερώτηση για τις φήμες περί προπονητικού κέντρου της ΑΕΛ είπε: "εΠοιος σας το είπε εσάς αυτό; Εγώ ξέρω ότι δεν έχει κλείσει. Ξέρω έχουν ακουστεί πολλά, αλλά νοίζω ότι δεν έχει κλείσει. Μιλάμε με τον πρόεδρο. Σίγουρα δεν έχω παίξει ποδόσφαιρο σε μεγάλο επίπεδο, αλλά ότι έχω καταφέρει, το έχω καταφέρει μόνος μου. Από κει και πέρα εγώ ήρθα στην Λάρισα για να την βάλω στα πλέι οφ κι όχι στα πλέι άουτ. Σίγουρα πολλοί θέλουν να έρθουν στον πάγκο της ΑΕΛ".