Βαθμολογία

Δυνατά «μπαμ» για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς εξασφάλισε την παραμονή του στην Β’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος) και ξεκίνησε τις μεταγραφές από τον γειτονικό Βόλο! Όπως αναφέρει το magnesiasports, με τα «ερυθρόλευκα» θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά οι Λευτέρης Δενελάβας και ο Παναγιώτης Καραγγέλης καθώς συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό Αμπελιάς. Οι δύο έμπειροι παίκτες, ο αρχισκόρερ της Α' ΕΠΣΘ τη σεζόν 2014-15 και τέσσερις φορές πρώτος σκόρερ την τελευταία πενταετία, καθώς επίσης και ο αξιόλογος κεντρικός αμυντικός/μέσος αφήνουν τον Σαρακηνό, καθώς θέλησαν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Συνδετικός κρίκος για τις μεταγραφές είναι ο Θάνος Παναγιωτόπουλος, παλιός διαιτητής στην ΕΠΣΘ και νυν αρχηγός του Ολυμπιακού Αμπελιάς, ο οποίος συνδέεται με πολυετή φιλία με τους δύο ποδοσφαιριστές. Στο σύλλογο της Β' Λάρισας, αγωνίζεται ήδη ο Απόστολος Κουλάκογλου, παλιός παίκτης της Δάφνης, ενώ εκτός απροόπτου, τη νέα σεζόν θα είναι ακόμη ένας Βολιώτης που αναμένεται να απαντήσει θετικά.

Μάλιστα μιλώντας στο magnesiasports, ο Λευτέρης Δενελάβας δήλωσε: «Είναι μια νέα πρόκληση για εμάς, θέλαμε να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο και μας άρεσε πολύ ο τρόπος που μας προσέγγισαν οι άνθρωποι της Αμπελιάς. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον Βασίλη Τζέκα και την ομάδα του Σαρακηνού. Πραγματικά η συμπεριφορά τους ήταν άψογη από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας. Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αποχωριστώ την παρέα που είχαμε την προηγούμενη σεζόν στον Σαρακηνό, αυτή την οικογένεια μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, ωστόσο προτιμήσαμε να αναζητήσουμε νέες εμπειρίες στο χώρο του ποδοσφαίρου εκτός Μαγνησίας».