Βαθμολογία

Ποιος θα αρπάξει το καλό εισιτήριο!

Το φινάλε της φετινής σεζόν στη Σούπερ Λίγκα γράφεται σε Τρίπολη και Περιστέρι. Οι τρεις διεκδικητές της 2ης θέσης των πλέι οφ, Αστέρας, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ θα δώσουν την τελευταία τους παράσταση, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη μάχη για το εισιτήριο, που βγάζει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, θέλοντας να αποφύγουν παράλληλα την 4η θέση, που οδηγεί στον 2ο προκριματικό της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει ότι ο… άτυχος θα αγωνιστεί αρκετά νωρίς, 16 και 23 Ιουλίου. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη θα παρουσιαστεί αδιάφορος για μία ακόμα αγωνιστική, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής του μίνι τουρνουά θα ξεκινήσουν στις 20.30 της Κυριακής (7/6), λόγω του κοινού στόχου που έχουν οι ομάδες. Οι Αρκάδες υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και έχουν το προβάδισμα για να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους, καθώς εκτός από τη νίκη βολεύονται και με την ισοπαλία. Αντιθέτως, οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να πετύχουν οπωσδήποτε την πρώτη τους νίκη και μαζί ελπίζουν και σε απώλεια βαθμών του Ατρόμητου.

Την ίδια ώρα η ομάδα του Περιστερίου φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και σκέφτεται μόνο την επικράτηση, έχοντας όμως το μυαλό και στο ματς της Τρίπολης, καθώς θέλει ήττα του Αστέρα.