Βαθμολογία

«Στις 14 Ιουνίου μετακομίζουμε στη Θεσσαλονίκη»

Στην αναμέτρηση της αυλαίας των πλέι άουτ κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον Τύρναβο. Ο Τύρναβος θα πάρει τη Δευτέρα (8/6) τρεις πόντους χωρίς να κοπιάσει, καθώς βάσει προγράμματος επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Πιερικό. Ο Τύρναβος περιμένει τα αποτελέσματα της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Αιγινιακού την Κυριακή (07/06) και εφόσον ένας από τους δύο κερδίσει, τότε η παραμονή θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική και στη συνάντηση με τον Αγροτικό Αστέρα.

Αναφερόμενος στο ματς του Ευόσμου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Μπάρδας, είπε στην «Ελευθερία»: «Στις 14 Ιουνίου… μετακομίζουμε στη Θεσσαλονίκη, όλοι όσοι αγαπάμε αυτή την ομάδα που έγινε με πολύ κόπο και θυσίες από τον Βασίλη Μπρέζα και όλους εμάς τους υπόλοιπους. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής σεζόν και ευελπιστώ ότι τα παιδιά και η τεχνική ηγεσία θα κάνουν αυτό που πρέπει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, διότι ο Αγροτικός Αστέρας απέδειξε στα πλέι άουτ ότι είναι ομάδα που δεν έπρεπε να συμμετέχει σε αυτή την ψυχοφθόρα, όπως εξελίσσεται, διαδικασία. Εμείς έχουμε μεγάλο κίνητρο, θα πάμε για να κερδίσουμε, όλη αυτή την εβδομάδα θα είμαστε κοντά στους παίκτες που χρειάζεται να έχουν μεγάλη ψυχολογική στήριξη και πιστεύω ότι στο τέλος θα μας δώσουν τη χαρά της σωτηρίας που όλοι μας ποθούμε».