Βαθμολογία

Χαρούμενος στην Τότεναμ ο Αντεμπαγιόρ

Σε αντίθεση με τις δηλώσεις του φερόμενου ως ατζέντη του περί συζητήσεων με ομάδες από την Τουρκία, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει κανέναν Μεχντί Ισίκ, υπογραμμίζοντας πως και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Τότεναμ.  

Δεν έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε που ένας άνδρας, επονομαζόμενος, Μεχντί Ισίκ, αυτοαποκαλέστηκε μάνατζερ του Τογκολέζου, αποκαλύπτοντας επαφές που έχει με ομάδες της Τουρκίας.

Ο στράικερ των «σπιρουνιών» φυσικά, προχώρησε άμεσα στη διάψευση των συγκεκριμένων δηλώσεων, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο ατζέντη και επισημαίνοντας πως το μέλλον του ανήκει στο Λονδίνο.

«Για την ιστορία, έχω δει κάποια άρθρα που έχουν να κάνουν με μία μεταγραφή μου στην Τουρκία. Μπορώ να επιβεβαιώσω πως δεν έχω ακούσει για κανέναν Μεχντί Ισίκ ο οποίος έλεγε ότι είναι ο ατζέντης μου και ποτέ δεν έχω συζητήσει καμία μεταγραφή στην Τουρκία. Είμαι πολύ χαρούμενος στην Τότεναμ και περιμένω την επόμενη σεζόν», ήταν το σχόλιο του Αντεμπαγιόρ σε ανάρτησή του στο twitter.