Βαθμολογία

Νίκη Βόλου κατά ΕΠΣΘ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Κύριε Πρόεδρε της Ε.Π.Σ.Θ., με τη χθεσινή (σ.σ. την Τετάρτη 3/6) απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναστέλλεται η ιδιότητα μέλους της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας από την Ε.Π.Ο. και αυτομάτως τίθενται εκτός ποδοσφαιρικού χάρτη όλες οι ομάδες της Ενωσης, ήτοι αυτή τη στιγμή και η ομάδα μας η οποία προετοιμάζεται πυρετωδώς για να επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου είναι και η φυσική της θέση.

Η ενέργειά σας να προσφύγετε στα πολιτικά Δικαστήρια παραβιάζει τις διατάξεις του Καταστατικού της ΕΠΟ, των Καταστατικών της FIFA και της UEFA και τη ρήτρα ανεξαρτησίας της Ομοσπονδίας (άρθρο 17) με τις οποίες ακυρώνεται η ρήτρα ανεξαρτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (διεθνής αποκλεισμός ελληνικού ποδοσφαίρου) όπως αυτή περιγράφεται ρητώς στο άρθρο 17 του Καταστατικού της και στα άρθρα 17 και 13 των Καταστατικών FIFA και UEFA, αντίστοιχα.

Επειδή δεν έχουμε πεισθεί για το ποιές είναι οι πραγματικές προθέσεις σας και για ποιόν λόγο έγινε αυτή η ενέργεια από μέρους σας στην παρούσα χρονική στιγμή, καλούμε εσάς και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Θ. να ανακαλέσετε την προσφυγή, γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι συνέπειες για την ομάδα μας θα είναι οδυνηρές.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει παιχνίδια σε βάρος της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, εξυπηρετώντας ίδια ή αλλότρια συμφέροντα με πρόφαση την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

Καθιστούμε εσάς προσωπικά υπεύθυνο για όποια αρνητική εξέλιξη υπάρξει σε σχέση με την ομάδα μας. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και λειτουργήστε επ’ ωφελεία των ομάδων της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Ενώσεων Θεσσαλίας».