Βαθμολογία

Φεύγει ο Φερνάντες, «φευγάτος» κι ο Σανιά!

Ο Πορτογάλος αποχώρησε απ’ την Ελλάδα και δύσκολα θα γυρίσει ξανά για τον Άρη. Στην πόρτα της Εξόδου και ο Σανιά. Την ώρα που στον Άρη περιμένουν τις εξελίξεις, πλέον από… ΕΠΟ μεριά, για να δουν αν θα μπορέσουν να ανέβουν κατηγορία, δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται πως θα αποτελέσουν παρελθόν. Κι αν για τον Σανιά, είναι ακόμη «ανοικτό», δεν ισχύει το ίδιο και για τον Φερνάντες.

Ο Πορτογάλος στόπερ αποφάσισε να μην περιμένει να μάθει που θα… βγάλει η προσπάθεια του Άρη κι έτσι αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του την Πορτογαλία. Άλλωστε κάτι τέτοιο είχε διαφανεί και πριν από μερικές ημέρες σε κατ’ ιδίαν κουβέντα του με την τεχνική ηγεσία.

Όσο για τον Σανιά, βρίσκεται πλέον εκτός Ελλάδας έχοντα εξασφαλίσει δεκαήμερα άδεια για να μεταβεί στη Γαλλία, για προσωπικό λόγο. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, ωστόσο μάλλον θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να επιστρέψει. Ιδιαίτερα αν δεν γίνουν μπαράζ.

Ο Σανιά αποκτήθηκε το καλοκαίρι, θεωρήθηκε ως μία σπουδαία μεταγραφή με τους ανθρώπους του Άρη να μιλούν για μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Με πολύ κόπο και χρήμα βρέθηκε τρόπος να ενισχύσει την ομάδα από τον Χειμώνα κι έπειτα, ωστόσο ουδέποτε ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.

Η αποχώρησή του από την ομάδα, ακόμη κι αν καταφέρει η ομάδα να ανέβει στην Football League, είτε με μπαράζ είτε χωρίς, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Πηγή: Sportit