Βαθμολογία

«Ανήκε στην κατηγορία ο Αγροτικός»

Στη Β' Εθνική και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ο Αγροτικός Αστέρας. Για τη φετινή σεζόν και το σημαντικό επίτευγμα της ομάδας του Ευόσμου μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ πέντε παίκτες της. Αναλυτικά:

Νίκος Σαμουηλίδης: «Η δουλειά όλων αυτών των μηνών απέδωσε καρπούς. Είμαι περήφανος γιατί η ομαδικότητα και η συσπείρωση αποδείχθηκαν οι καλύτεροι σύμβουλοι και αυτοί μας οδήγησαν στην επιτυχία».

Στράτος Χιντζίδης: «Η προσπάθεια ήταν μεγάλη και δύσκολη για να φτάσουμε ως εδώ. Αισθάνομαι απόλυτη ικανοποίηση - για μ' ένα προσωπικά και το σύλλογο - για το αποτέλεσμα που είχαμε. Σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά έπαιξε η σχέση μεταξύ παικτών-διοίκησης-προπονητή».

Μπόγιαν Ντόικιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί αυτή αυτή η ομάδα ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Η δουλειά έγινε και μάλιστα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο που απέδωσε εντυπωσιακές νίκες».

Πλάτωνας Καρακατσάνης: «Αποδείξαμε ότι είμαστε δυνατή ομάδα. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και πολύ χαρούμενος που ο κόσμος του Αγροτικού Αστέρα θα δει και του χρόνου την ομάδα στη Β΄ Εθνική».

Αλέξανδρος Τσεμπερίδης: «Μετά το 1-2 από την Αναγέννηση (για την 23η αγωνιστική) αισθανόμασταν πολύ άσχημα ψυχικά. Σχεδόν καταδικασμένοι. Όμως είναι σπουδαίο ότι βρήκαμε τις δυνάμεις και πετύχαμε την ανατροπή. Σήμερα βγαίνει από μέσα μας μία μεγάλη ανακούφιση, αλλά σκοπεύουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα δύο παιχνίδια, ώστε να δώσουμε στον κόσμο μας ακόμα μεγαλύτερη χαρά».