Βαθμολογία

Απάντησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Άμεση ήταν η αντίδραση του Πανουργιά Παπαϊωάννου στη δήλωση του Βαγγέλη Πλεξίδα, στην οποία ο τελευταίος επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη της Λαμίας. Ο Παπαϊωάννου δήλωσε ότι ο Πλεξίδας καπηλεύεται την ιστορία της ΑΕΛ και πρόσθεσε ότι η Λαμία «ουδέποτε κατηγορήθηκε για για πλαστές εγγυητικές όπως κάποιοι άλλοι». Χαρακτήρισε τον Πλεξίδα, μάλιστα, εικονικό πρόεδρο.
Αναλυτικά: Απάντηση του κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου σ' έναν εικονικό πρόεδρο: «Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ δεν έχει κάνει καμία εισήγηση σε καμία ΕΠΟ και σε καμία Football League. Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για πλαστές εγγυητικές όπως κάποιοι άλλοι. Ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο της, τη στήριξή του για ένα καθαρό πρωτάθλημα και αν αξίζει να βρεθεί στη Super League.

Όσον αφορά την ομάδα της ΑΕΛ κανείς από μας δεν αμφισβητεί την ιστορία της, την αμφισβητούν μόνο κάποιοι κύριοι τους οποίους βρίζει όλο το γήπεδο και συνεχίζουν να την καπηλεύονται. Αν είχαν έστω και λίγο φιλότιμο θα την σέβονταν και θα την άφηναν να βρει τον δρόμο της. Με αυτούς τους συγκεκριμένους κυρίους δεν θέλουμε να ασχολούμαστε καν και πιστεύουμε ακράδαντα, σε αντίθεση μ αυτούς, στον υγιή πρωταθλητισμό και όποιος είναι καλύτερος να βρεθεί στη Super League».