Βαθμολογία

Πλεξίδας: «Η... ιστορική ομάδα της Λαμίας»

Επίθεση του Βαγγέλη Πλεξίδα στον Πανουργιά Παπαϊωάννου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας, εξαπέλυσε επίθεση στον Πανουργιά Παπαϊωάννου, τον ιδιοκτήτη της Λαμίας. «Η ΑΕΛ την την πληρώνει αγωνιζόμενη με ομάδες σαν τη Λαμία» ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί την ΕΠΟ να κάνει δεκτή την αίτηση Πανουργιά, να μην αγωνίζεται στη Superleague καμία ομάδα χωρίς αδειοδότηση και να ανεβάσει την ιστορική Λαμία».
Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Δυστυχώς τα επακόλουθα της μη αδειοδότησης της ομάδας μας, λόγω της μη εκκαθάρισης από την προηγούμενη διοίκηση και της απαξίωσης στην οποία την οδήγησε, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Γιατί εκτός από τα ουσιαστικά προβλήματα που δημιουργεί, δίνει το δικαίωμα και σε προέδρους ομάδων που μόνο τηλεοπτικά μπορούσαν να παρακολουθήσουν την ΑΕΛ πριν λίγα χρόνια, να την πιάνουν στο στόμα τους.
Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Πανουργιά, πρόεδρο της Λαμίας, στο «πανόραμα της Superleague», που όλοι παρακολουθούμε με έκσταση τα τελευταία χρόνια, λείπει η ομάδα της Λαμίας και του Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΑΕΛ και ο Ηρακλής δεν έχουν καμία θέση σε αυτό το «αναβαθμισμένο προϊόν», λόγω μη αδειοδότησης. Έτσι προφανώς το είχαν σχεδιάσει κι εμείς τους το χαλάσαμε. Η ΑΕΛ πλήρωσε την ποινή της αγωνιζόμενη πέρυσι σε ερασιτεχνική κατηγορία και συνεχίζει να την πληρώνει αγωνιζόμενη με ομάδες σαν τη Λαμία. Η ΠΑΕ ΑΕΛ καλεί την ΕΠΟ να κάνει δεκτή την αίτηση Πανουργιά, να μην αγωνίζεται στη Superleague καμία ομάδα χωρίς αδειοδότηση και να ανεβάσει την... ιστορική Λαμία».

Πηγή: footballleaguenews.gr