Βαθμολογία

Βάρντι: «Τσιμπιέμαι για να δω αν είναι αλήθεια»!

Έκανε την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη εθνική Αγγλίας σήμερα στο «St. George's Park» και κατά ένα μεγάλο ποστοστό πίστεψε ότι όντως δεν ονειρεύεται. Ο Τζέιμι Βάρντι, υποστήριξε ότι τσιμπιέται για να καταλάβει αν είναι πραγματικότητα όλο αυτό που ζει με την κλήση του στα «τρία λιοντάρια».  

Κάνοντας εκπληκτική σεζόν με τη Λέστερ του Νάιτζελ Πίρσον, η κλήση του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας ολοκληρώνει το ωραίο ποδοσφαιρικό παραμύθι του Βάρντι που από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες και το «βραχιολάκι» στο πόδι, ανέβηκε βήμα-βήμα και τώρα αυτό που φαντάζει άπιαστο στο ξεκίνημα κάθε ποδοσφαιριστή.

«Από την ημέρα που χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσα ότι θα είμαι στην εθνική, τσιμπιέμαι για να δω αν είναι αλήθεια. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και νομίζω ότι αυτό που ήρθε είναι κάτι το οποίο δείχνει σε όλους τι μπορούν να πετύχουν όταν το θέλουν. Όταν ήμουν στη Φλίτγουντ δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να παίξω σε ομάδα όπως η Λέστερ και να παίξω αργότερα και στην εθνική ομάδα. Ευελπιστώ να μάθω και από τους υπόλοιπους, πιο έμπειρους διεθνείς γιατί είναι τεράστια ευκαιρία για εμένα και είμαι περήφανος που ήρθε. Πρέπει να διασφαλίσω ότι θα είμαι στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή και την επόμενη φορά...» δήλωσε ο 28χρονος άσος.