Βαθμολογία

Όστιν: «Όταν δουλεύεις σκληρά, ανταμείβεσαι»

Μήνυμα από μόνη της είναι η κλήση του Τσάρλι Όστιν στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, με τον επιθετικό της ΚΠΡ να το στέλνει και μέσα από τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας ότι όλοι πρέπει να πιστέψουν πως όταν δουλεύεις σκληρά, αργά ή γρήγορα θα ανταμειφθείς.  

Ο άσος των Ρέιντζερς κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του προκαλέσει θετική εντύπωση παρά τον υποβιβασμό της ομάδας του Κρις Ράμσεϊ στην Τσάμπιονσιπ. Σήμερα, μιλώντας για πρώτη φορά σαν μέλος της εθνικής ομάδας της Αγγλίας λίγο μετά την προπόνηση στο «St. George's Park», είχε να πει:

«Θέλω να πιστεύω ότι τέτοιες περιπτώσεις δίνουν κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους ώστε να πιστέψουν πως όταν δουλεύεις σκληρά, ανταμείβεσαι αργά ή γρήγορα. Το δικό μου όνειρο πραγματοποιείται μέσα από πολύ κόπο και είναι παράδειγμα για όσους αγωνίζονται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και τους δίνεται η δυνατότητα να πιστέψουν πως μπορούν κι αυτοί να βρεθούν μια μέρα στην εθνική ομάδα. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος και η πίεση με βοηθάει ώστε να βγάζω τον καλό μου εαυτό. Όλοι ήταν πολύ καλοί μαζί μου από το πρώτο λεπτό στην εθνική ομάδα».