Βαθμολογία

Αναμφισβήτητα ήταν η χρονιά του!

Ο Στέφανος Ποντίκας σημείωσε 9 γκολ και βοήθησε τους Αμπελόκηπους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

Μπορεί οι Αμπελόκηποι, μετά το επεισοδιακό ματς με το Χειμάδι, να μην αναδείχτηκαν τελικά πρωταθλητές στον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, καθώς τους αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί, ωστόσο για τους ανθρώπους της ομάδας, ηθικά είναι σαν να πήραν την κούπα.

Ένας από τους πρωταγωνιστές λοιπόν της φετινής χρονιάς, ήταν και ο Στέφανος Ποντίκας, που έχοντας πετύχει 9 τέρματα, βοήθησε καταλυτικά την ομάδα του να διατηρήσει την πρωτιά, παρά τον μικροτραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Ποδοσφαιριστής, που ξεκίνησε την σταδιοδρομία του από την ιστορική ομάδα των Ταμπάκικων και που φέτος επέστρεψε, όπως και άλλοι, για να την βοηθήσει κι αυτός να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες, εκεί που της αξίζει να αγωνίζεται.

Αρκετά από τα δικά του γκολ, ήταν καθοριστικά ώστε οι Αμπελόκηποι να πάρουν το τρίποντο φέτος, ενώ διακρίθηκε και για τις καίριες πάσες του σε συμπαίκτες, που συνήθως ολοκλήρωναν την φάση με γκολ.

Επιπλέον, πρόκειται και για έναν πολύ καλό χαρακτήρα, που πάνω από όλα βάζει την ομάδα και θέλει με την εμπειρία που έχει να βοηθήσει τους νεαρότερους συμπαίκτες του, ώστε να γίνουν καλύτεροι.

Διακρίνεται…

Για την ευκολία του να πετυχαίνει γκολ, για τις «ασίστ» του, αλλά και για τις πολύ καλές εκτελέσεις στις στημένες μπάλες.