Βαθμολογία

Δημήτρης Αρβανιτοζήσης: Ο «κανονιέρης» των Βρυσιών

Πρώτος σκόρερ τόσο της ομάδας, όσο και του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

Μπορεί ο Απόλλων Βρυσιών, να μην κατάφερε φέτος να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία, ωστόσο ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ τόσο της ομάδας, όσο και του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, έχοντας πετύχει συνολικά 29 τέρματα στην φετινή προσπάθεια της ομάδας του.

Ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία στο ενεργητικό του, που έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι, σκόραρε φέτος κατά ριπάς για την ομάδα των Βρυσιών. Τις περισσότερες φορές μάλιστα, το έκανε έπειτα από συνεργασία με τον αδερφό του, Γιάννη, με τους δύο να αποτελούν ένα καυτό δίδυμο στην επίθεση του Απόλλωνα.

Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές, ήρθαν το καλοκαίρι στον Απόλλωνα Βρυσιών με στόχο να τον βοηθήσουν να ανέβει κατηγορία. Με τις προσπάθειες τους, κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα ψηλά, ωστόσο η άνοδος τουλάχιστον για φέτος δεν επετεύχθη.

Πλέον, μένει να δούμε εάν οι δυο τους συνεχίσουν στην ομάδα, ή αναζητήσουν αλλού ποδοσφαιρική στέγη για την νέα σεζόν, καθώς το μόνο σίγουρο είναι πως αποτελούν καυτά ονόματα που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στο ρόστερ της.

Διακρίνεται…

Για την πολύ καλή συνεργασία που είχε φέτος με τον αδερφό του Γιάννη, που τις περισσότερες φορές κατέληγε σε γκολ, από τα πόδια του.