Βαθμολογία

Λουκάκου: «Θέλω Τσάμπιονς Λιγκ»!

Για πολλοστή φορά μέσα στην τρέχουσα χρονιά, ο στράικερ της Έβερτον, Ρομέλου Λουκάκου, εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, βάζοντας εκ νέου «φωτιές» σχετικά με το μέλλον του στα «ζαχαρωτά».

Σε εκ νέου ανησυχία έβαλε τους ανθρώπους της Έβερτον ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος στράικερ, με δηλώσεις του στο «Sky Sports», ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, και παρά το γεγονός ότι διατηρεί τετραετές συμβόλαιο με τα «ζαχαρωτά», το σχόλιό του ότι «ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο», άφησε πολλά ερωτήματα αναπάντητα.

«Αυτός είναι ο στόχος. Κάθε παίκτες θέλει να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει να είσαι αισιόδοξος στη ζωή σου», υπογράμμισε πρωτίστως.

«Αυτό είναι κάτι που ο Ραιόλα έχει το δικαίωμα να πει και τον υποστηρίζω, ειδάλλως δεν θα δουλεύαμε μαζί. Είναι ατζέντης μου για κάποιον λόγο. Αυτή τη στιγμή είμαι στην Έβερτον και έχω τετραετές συμβόλαιο. Είμαι χαρούμενος αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο», επεσήμανε.