Βαθμολογία

Eσιέν και με τη βούλα

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Από εκεί και πέρα, ο 32χρονος άσος δήλωσε χαρούμενος και έτοιμος να κατακτήσει τρόπαια με τη νέα του ομάδα.

«Φέρνω μαζί την εμπειρία μου. Είμαι νικητής και ήρθα στην Ελλάδα για να κερδίσω και άλλα τρόπαια. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα, να δω τόσους πολλούς φιλάθλους στο αεροδρόμιο. Ήταν απίστευτο. Τους ευχαριστώ, μου έδωσαν χαρά. Θα κάνω τα πάντα για να τους ικανοποιήσω», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης της Μίλαν.

Και πρόσθεσε: «Μπορούμε να μπούμε στους ομίλους τους Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε. Δεν ήταν δύσκολο να πω το “ναι”. Ο κ. Βόκολος ήρθε στο Μιλάνο, είχα προσωπική επαφή μαζί του και μου έδειξε σεβασμό. Θα κοιτάξω να γνωρίσω την ομάδα, δεν ξέρω πολλά για τους συμπαίκτες μου. Θα δω μήπως τους συναντήσω πριν φύγω. Η πρώτη εντύπωση ήταν χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο. Ήταν πρωτόγνωρο. Αισθάνομαι πολύ ευχάριστα εδώ και δεν βλέπω την ώρα να μπω στο γήπεδο και να παίξω για τον Παναθηναϊκό. Αποτελεί για μένα μια πρόκληση».