Βαθμολογία

Ο Τύρναβος απάντησε…

Η ανακοίνωση της ομάδας του Τυρνάβου για τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας: Με έκπληξη παρακολουθήσανε όλοι οι φίλαθλοι του Νομού μας το Κυριακάτικο παραλήρημα του δημοσιογράφου του Θεσσαλία TV, κ. Κατσάρα μέσα από την εκπομπή του. Ο εν λόγω δημοσιογράφος μετά από την ήττα της ομάδας του, Αναγέννησης Καρδίτσας, σε αλλόφρονη κατάσταση προσπάθησε να αμαυρώσει την πολύ σημαντική νίκη του Τυρνάβου πετώντας λάσπη προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας αλλά και εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς προς τον προπονητή μας κ. Χαραλαμπίδη.
Στα πλαίσια του δημοσιογραφικού του καθήκοντος, υπεραμύνθηκε των οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας που βρίζανε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης (και με το πέρας αυτής) την πόλη του Τυρνάβου, τη Λάρισα, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας αλλά κατηγόρησε και καταδίκασε περίτρανα τον κ. Χαραλαμπίδη που στις χειρονομίες που δέχτηκε “απάντησε” χαιρετώντας τους.
Θα έπρεπε να ξέρει ο κ. Κατσάρας ότι στην δημοσιογραφική δεοντολογία δεν προβλέπεται η κρίση των “δύο μέτρων και δύο σταθμών”.
Επιπλέον, είναι ζωτικής σημασίας να ενημερώσουμε ότι στον Τύρναβο ουδέποτε έχουμε ασχοληθεί με την ΟΠΑΔΙΚΗ δημοσιογραφία, γιατί στόχος μας είναι ένας και μοναδικός, να δημιουργήσουμε ένα υγιές φίλαθλο κοινό που θα παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας μας σαν μια γιορτή. Σε κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης (εφημερίδα, περιοδικά, sites, τηλεόραση) δεν υφίστανται δημοσιογράφοι που θα προπαγανδίσουν υπέρ του Τυρνάβου με σκοπό την αυταρέσκεια προς τον φίλαθλο κόσμο του.

Από ότι φαίνεται η ειδικότητα του κ. Κατσάρα εκτός από δημοσιογράφος είναι και γιατρός, αφού μπορούσε να διαγνώσει από την κερκίδα των οπαδών της Καρδίτσας τι είχε ο Πρίφτης και έπεσε κάτω. Πάλι όμως έκρινε με “δύο μέτρα και δύο σταθμά” αφού δεν έκανε καμία αναφορά για τον Χαλούλο ο οποίος έπαιζε ζαλισμένος και είχε λυποθυμικό επεισόδιο για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.
Τέλος επειδή εμείς δεν γνωρίζουμε, όπως αποδεικνύεται και από όλες τις έρευνες, από στοιχηματικές προβλέψεις αγώνων καλούμε τον κ. Κατσάρα να μας εξηγήσει από που και ως που αναφέρει νίκη του Τυρνάβου απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα την τελευταία αγωνιστική εφόσον και η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν κερδίσει την προσεχή Τετάρτη. Αν έχει οποιαδήποτε πληροφορία ή στοιχείο για αυτήν την εξέλιξη παρακαλούμε να πάει να το καταθέσει στον Εισαγγελέα, βοηθώντας και αυτός με την πολύτιμη συμβολή του στην εκκαθάριση του ποδοσφαίρου.
Ο Τύρναβος ήταν μία από τις δύο ομάδες που κατάφεραν να πάρουν αδειοδότηση για την Football League, εμπνέοντας υγεία σαν σωματείο και ας προσπαθούν κάποιοι να τον εκμηδενίσουν. Έχει αποδείξει ότι όλα τα παιχνίδια τα κερδίζει μοχθώντας στο γήπεδο για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία, χωρίς να επιζητά βοήθεια από κανέναν.
Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 τρέφει αμέριστο σεβασμό απέναντι στην ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας και εκτιμά την προσφορά της στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι το οποίο έχουμε αποδείξει επανειλημμένως όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε αντιμέτωποι.

Απαιτούμε από τον κ. Κατσάρα να ανακαλέσει για τα λεγόμενα του ζητώντας συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του Τυρνάβου και τον προπονητή κ. Χαραλαμπίδη, ειδάλλως θα προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες που πιθανόν να επιβαρύνουν την ήδη κλονισμένη δημοσιογραφική του υπόσταση.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005