Βαθμολογία

Αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του για τον Αχιλλέα

Κάθε ομάδα θέλει να τον έχει στο δυναμικό της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

Ο Πολύκαρπος Μπένος, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που κοσμούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, αγωνιζόμενος τα τελευταία χρόνια με τα χρώματα της ιστορικής ομάδας του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ποδοσφαιριστής ταλαντούχος, που κάθε ομάδα θέλει να έχει στο δυναμικό της, αλλά ο Αχιλλέας Φαρσάλων από ότι φαίνεται είναι ο τυχερός. Άλλωστε, κατά το παρελθόν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, έχει δηλώσει πως η ομάδα των Φαρσάλων είναι η ομάδα της καρδιάς του και παρά τις προτάσεις που έχει από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών επιλέγει συνειδητά να υπηρετεί τον Αχιλλέα.

Φέτος, αν και η χρονιά για τον Αχιλλέα, δεν πήγε όπως την σχεδίασαν οι άνθρωποι της ομάδας, ο Πολύκαρπος Μπένος ήταν ένας από τους παίκτες που βοήθησαν καταλυτικά. Και μπορεί ο στόχος του πρωταθλήματος να χάθηκε από πολύ νωρίς, ωστόσο το ιστορικό σωματείο, κατάφερε να είναι στον τελικό του Κυπέλλου, όπου όμως ηττήθηκε από τον Αμπελωνιακό.

Σίγουρα, από του χρόνου ο σχεδιασμός θα είναι διαφορετικός, ούτως ώστε ο Αχιλλέας να κυνηγήσει την πρωτιά και πάλι, με μεγαλύτερη επιτυχία αυτήν την φορά και ο Πολύκαρπος Μπένος, εκτός απροόπτου, θα αποτελεί και πάλι ένα από τα βασικά και αναντικατάστατα στελέχη του ρόστερ.

Διακρίνεται…

Για την ικανότητα του να οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας. Είναι αυτό που λέμε το «κλασικό δεκάρι» που κάθε ομάδα χρειάζεται για τον χώρο της επίθεσης και του κέντρου.