Βαθμολογία

«Μήπως θέλουν ν’ απαλλαγούν από την παρουσία μας;»

Παράπονα από τη διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) στον αγώνα με τον Τύρναβο έχουν οι άνθρωποι της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων», που την Κυριακή (31/5) γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τους Θεσσαλούς στο Αλκαζάρ για την 7η αγωνιστική των πλέι άουτ στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής, εξέδωσαν την Τρίτη (2/6) ανακοίνωση, διαμαρτυρόμενοι για ένα πέναλτι στα τελευταία λεπτά που δεν δόθηκε. Αναλυτικά:

«Βράζει ολόκληρη η Καρδίτσα και η μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης για όσα έγιναν την Κυριακή το απόγευμα στο Αλκαζάρ στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Τύρναβο!!!

 Τόσο η προκλητική συμπεριφορά του προπονητή της Λαρισινής ομάδας κ. Χαραλαμπίδη που συνεχίζει να ψεύδεται με δηλώσεις και να βγάζει τρελούς 180 ανθρώπους, όσο και η στάση των γηπεδούχων απο το 75' με τις μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και τη μέγιστη διακωμώδηση του αθληματος στο βωμό της σκοπιμότητας για το αποτέλεσμα!

 Σα να μην έφθαναν αυτά ήλθε και το βίντεο του αγώνα να δικαιώσει τους "κιτρινόμαυρους" για την φάση που διαμαρτύρονται για πέναλτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και το... πάζλ ολοκληρώθηκε. Το βίντεο δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία.

 Ο Καραμανλής ανακόπτει την πορεία της μπάλας με το ΧΕΡΙ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ στην κεφαλιά του Βουτσιά και είναι μια κλασική περίπτωση πέναλτι που δυστυχώς ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ο διατητής!

 Σε μια φάση που γίνεται μπροστά του.

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΡΕΦΕΡΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ;

Η αγανάκτηση στις τάξεις της ομάδας και των φιλάθλων της, αλλά και σ' ολοκληρο το Νομό Καρδίτσας είναι μεγάλη...

Η Αναγέννηση που εκπροσωπεί χιλιάδες κόσμου, που γεμίζει ακόμη και σ' αυτές τις πολύ δύσκολες για το ποδόσφαιρο εποχές το γήπεδό της, που στέλνει φιλάθλους παντού, αντιμετωπίζεται με τρόπο τουλάχιστον απαράδεκτο.

Μήπως τελικά θέλουν κάποιοι ν' απαλλαχτούν απο την παρουσία της;

Μήπως ενοχλεί η ΚΑΘΑΡΗ διαδρομή της ομάδας;

 Το καθαρό της παιχνίδι δίχως θλιβερές καταστάσεις ανάλογες μ' αυτές που σημειώθηκαν στο Αλκαζάρ μετά το 75' και οι οποίες δυσφημούν το άθλημα;

 Σε κάθε περίπτωση οι αρμόδιοι θα πρέπει να λάβουν έστω και τώρα τα μέτρα τους.

Να ενθαρρύνουν τις ΚΑΘΑΡΕΣ προσπάθειες και να καταπολεμήσουν τις ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ που δυστυχώς στη φάση των play out έχουν... πυκνώσει επικίνδυνα!»