Βαθμολογία

Επίθεση ΑΣΑ σε Τύρναβο

Την ήττα με 1-0 γνώρισε την Κυριακή (31/5) στο Αλκαζάρ η Αναγέννηση Καρδίτσας από τον Τύρναβο. Ωστόσο, τα παράπονα που έχουν οι Καρδιτσιώτες είναι πάρα πολλά τόσο για τη διαιτησία όσο και για τη συμπεριφορά των αντιπάλων τους και αποτυπώθηκαν και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας στην ανασκόπηση του αγώνα.

Σε αυτή αναφέρονται μεταξύ άλλων: «Το ματς τελειώνει στο 75' δυστυχώς υπό την ανοχή του διαιτητή Παπαδόπουλου που αρνήθηκε ένα ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΠΕΝΑΛΤΙ στην Αναγέννηση πέραν των άλλων.

Αρχίζουν οι πτώσεις, τα γνωστά "πέστε κάτω", οι μπάλες από την εξέδρα, οι συνεχείς διακοπές και τελικά η λήξη.

ΟΝΕΙΔΟΣ για το ποδόσφαιρο, ΠΡΟΣΒΟΛΗ όχι μόνο για τους φίλους της Αναγέννησης που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και γι' αυτούς του Τυρνάβου. Έστω κι αν μπήκαν τζάμπα δεν άξιζαν να δουν τέτοιο θέαμα....

ΕΙΝΑΙ... ΤΡΕΛΗ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ!

Στο βωμό της σκοπιμότητας η Αναγέννηση δεν θα θυσιάσει ΠΟΤΕ το ΗΘΟΣ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και τον ΣΕΒΑΣΜΟ στον κόσμο. Και τον δικό της και των αντιπάλων!!!!

Να διδαχθούν, λοιπόν, κάποιοι κύριοι απο τα όσα έγιναν στο Αλκαζάρ και απο τη συμπεριφορά των ανθρώπων της Αναγέννησης.

Το ποδόσφαιρο και οι ομάδες είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πράγματα απο μια ήττα ή απο μια νίκη....

Και να μην είναι σίγουροι ότι έχει τελειώσει η ιστορία παραμονή....

Εχουν να κάνουν με... τρελή ομάδα!!!»

Ακόμη, γίνεται ξεχωριστή αναφορά στον Καραμανλή: «Συγχαρητήρια αξίζουν στον ποδοσφαιριστή Καραμανλή του Τυρνάβου (και πρώην της Αναγέννησης) που στο τέλος της αναμέτρησης χειροκρότησε με ειλικρίνεια και σεβασμό τους πικραμένους φιλάθλους της Αναγέννησης.

Απ' αυτόν θα πρέπει να ΔΙΔΑΧΘΕΙ ο προπονητής του...».