Βαθμολογία

Άρης: Στις 10 Ιουνίου κρίνεται το μπαράζ

Συνεχίζει τον αγώνα του ο Άρης προκειμένου να διεξαχθούν μπαράζ ανάμεσα στους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής για να καλυφθούν οι δύο θέσεις στη Football League.

Ο Άλεξ Κάλας και οι συνεργάτες του είχαν την Κυριακή (31/5) συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, στην Ξάνθη. Η πλευρά των «κίτρινων» επισήμανε για μια ακόμα φορά το δίκαιο του αιτήματός της, μιας και αυτό προβλέπεται από τον ΚΑΠ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αναγνώρισε πως ο ΚΑΠ και η προκήρυξη αποτελούν συμμάχους του Άρη, ωστόσο για να ληφθεί μια απόφαση για τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ θα πρέπει να εγκριθεί από το ΔΣ της ΕΠΟ. Και το θέμα θα συζητηθεί στις 10 Ιουνίου, που έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει το συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Η πλευρά του Άρη θα στείλει μια ακόμη επιστολή προς την ΕΠΟ, στην οποία θα αναφέρονται όλες οι παράμετροι, προκειμένου να τεθεί υπόψη από το νομικό τμήμα της ΕΠΟ, που θα κάνει σχετική εισήγηση στο ΔΣ. Μάλιστα, η επιστολή θα σταλεί την Τρίτη στην ΕΠΟ, προκειμένου να μη χαθεί άλλος χρόνος.