Βαθμολογία

«Respect» του Απόλλωνα προς τον Δεληζήση!

Η χθεσινή αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ είχε ένα κοινό πρόσωπο. Τον αμυντικό των "βυσσινί" Γιώργο Δεληζήση. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε δυο χρόνια από την ομάδα της Ριζούπολης και συνέδεσε το όνομά του με την πορεία του Απόλλωνα στην Σούπερ Λιγκ. Μάλιστα, έδωσε αρκετά ώστε η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη τότε να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Συν τοις άλλοις, πέτυχε ένα καθοριστικό τέρμα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη που κράτησε "ζωντανό" τον Απόλλων στην μάχη της παραμονής. Κάτι που τελικά δεν επετεύχθει...

Έτσι, η πρώτη του επίσκεψη μετά την αποχώρησή του έγινε σε φορτισμένο κλίμα με τους Απολλωνιστές να τον αποθεώνουν. Επίσης, η δίοικηση των "κυανόλευκων" τίμησε την προσφορά του Δεληζήση στον σύλλογο κι έτσι λίγο πριν την έναρξη του αγώνα έδωσαν στον υψηλόσωμο αμυντικό μια ανθοδέσμη με λουλούδια.

Να σημειώσουμε, ότι ο Γιώργος Δεληζήσης ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, όπου με αυτοθυσία έσωσε τους "βυσσινί" από μεγαλύτερη ήττα. Αυτά έβλεπαν οι Απολλωνιστές που με standing ovation προς τον Δεληζήση και με ένα απόλυτο respect αποθέωσαν τον "Γιώργαρο" όπως αποκαλούσαν. Τέλος, σε μια φάση τραυματισμού του οι φίλοι του Απόλλων φώναζαν ρυθμικά το όνομά του, ενώ κατά την αποχώρησή του πήρε ένα "ζεστό" χειροκρότημα!

Ο Σαρακατσάνος ανέλαβε την ασφαλή μεταφορά των λουλουδιών