Βαθμολογία

Έρχεται ο Σιμόες

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Μορεϊρένσε και ο Αντρές Σιμόες είναι έτοιμος να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα». Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ για δύο χρόνια, η οποία θα έχει ισχύ από την 1η Ιουλίου, αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα τη Δευτέρα (1/6) για να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του.

Μάλιστα και ο ίδιος έδειξε ενθουσιασμένος για το ταξίδι του, με μήνυμά του στο facebook την Κυριακή (31/5). «Έφτασε επιτέλους η μεγάλη μέρα!!! Αύριο (σ.σ. Δευτέρα 1/6) ταξιδεύω στην Ελλάδα. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, ένα μεγάλο βήμα προς το όνειρο. Ανυπομονώ να γνωρίσω την οικογένεια της ΑΕΚ! Φεύγω από Πορτογαλία στις 12:30 στις 1 Ιουνίου και φτάνω στην Αθήνα στις 00:25 AEKARA», ενώ το μήνυμα ήταν γραμμένο και στη γλώσσα του: «Amanhã é ograndedia!! Vou viajar para a Grécia, ansioso por conhecer a família AEK. Um grande passo na minha carreira, um grande passo rumo ao sonho!!»

Ο Πορτογάλος άσος θα απαρακολουθήσει και την αναμέτρηση της Ένωσης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη την Τετάρτη (3/6) για την 8 η αγωνιστική των πλέι οφ και την Πέμπτη (4/6) θα αναχωρήσει για να μαζέψει τα πράγματά του.