Βαθμολογία

Σούλης Παπαδόπουλος: «Χάσαμε δίκαια»

Απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής της ΑΕΛ, Σούλης Παπαδόπουλος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Στην τοποθέτησή του ανέφερε: «Σήμερα ήταν η μοναδική φορά που η ομάδα μου έχασε δίκαια. Βέβαια, στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί με τον Μπόγιοβιτς. Στη συνέχεια, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεχθήκαμε από το πουθενά δυο γκολ. Καταφέραμε μειώσαμε σε 2-1 και μιλήσαμε στο ημίχρονο για να μπούμε δυνατά για την ισοφάριση. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με τον Ελιομάρ, αλλά τελικά όλα πήγαν στραβά και χάσαμε 3-1. Δίκαια γιατί ο αντίπαλος ήταν καλύτερος.

Σε ερώτηση για τον αν ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση της ΑΕΛ τόνισε: «Σίγουρα ήταν η χειρότερη εμφάνιση από τότε που έκατσα στον πάγκο της ομάδας. Πρώτη φορά χάσαμε και ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Τις προηγούμενες φορές χάναμε αλλά είμασταν καλοί».  

Για το αν έφταιγε η μεσαία και η αμυντική γραμμή είπε: «Είμασταν αδικαιολόγητοι. Όλοι οι παίκτες ήταν κακοί. Ο αντίπαλος έπαιρνε τις πρώτες μπάλες, ήταν αναμφίβολα καλύτερος. Χάσαμε δίκαια».

Για την επόμενη μέρα σχολίασε: «Ξέραμε ότι θα ανέβουν η ΑΕΚ και ο Ηρακλής. Είναι και οι δυο πολύ καλές ομάδες. Εμείς και ο Απόλλων κάναμε προσπάθεια να τις κοντράρουμε. Ο Απόλλων έχει το πλεονέκτημα να βγει τρίτος. Τώρα θα μαζευτούμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πρέπει τα δώσουμε όλα και τα παιδιά να δείξουν ότι δίκαια παίζουν».

Για τους παίκτες του είπε: «Δεν ειμαι ικανοποιημένος από κανέναν»