Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης: «Η ομάδα θα σωθεί»

Ο προπονητής του Τυρνάβου, Απόστολος Χαραλαμπίδης, είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Καλησπέρα. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Κρινόταν πάρα πολλά σήμερα. Κάναμε ένα τρομερό ντεμαράζ τις τελευταίες αγωνιστικές και φτάσαμε τους 14 βαθμούς. Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, διότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Καταφέραμε να βάλουμε ένα όμορφο γκολ στο δεύτερο, κρατήσαμε το σκορ και πήραμε μια νίκη που κρίνει πολλά για το μέλλον. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, διότι είναι ήρωες. Το είχα πει και στην Καρδίτσα ότι η ομάδα θα σωθεί και κάποιοι δεν το πίστευαν. Συγχαρητήρια και στον συνάδελφό μου, τον κύριο Θεοδοσιάδη».

-Τι άλλαξε τις τελευταίες αγωνιστικές;

«Δεν άλλαξε κάτι. Έτσι ήμασταν και έτσι παίζαμε, απλά ήμασταν άτυχοι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

-Για τους πανηγυρισμούς;

«Λογικό είναι όταν έχουμε κάνει αυτό το ντεμαράζ να πανηγυρίζουμε. Αλλά από αύριο πρέπει να το διαχειριστούμε».

Από τους παίκτες του Τυρνάβου, μίλησε ο Φώτης Κισκαμπάνης, που τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για τα λόγια του. Για το παιχνίδι, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Πριν τέσσερις αγωνιστικές, μας είχαν ξεγραμμένους και είχα πει τότε ότι δεν τελείωσε κάτι, όπως επίσης το λέω και τώρα, δεν τελείωσε κάτι. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος για την παραμονή. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Γιώργο Μπασδέκη, που με βοήθησε πολύ φέτος σε κάποιες δύσκολες στιγμές».

Θεοδοσιάδης: «Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα»

Ο προπονητής της Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, τόνισε στην Συνέντευξη Τύπου: «Καλησπέρα. Στο ποδόσφαιρο αυτό που μετράει, είναι οι πόντοι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να τους πάρουμε, παρά το γεγονός ότι ανταποκριθήκαμε. Θεωρώ ότι αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Στην κατάσταση που είμαστε μετράν οι βαθμοί. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι, διότι ακολουθεί κι άλλος τελικός και πρέπει να ανασυνταχτούμε. Θέλουμε την νίκη στον Αγροτικό Αστέρα για να παραμείνουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Έγινε ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Σε τέτοια παιχνίδια όποιος βάλει το γκολ παίρνει και το τρίποντο. Συγχαρητήρια στον Τύρναβο για την νίκη και καλή συνέχεια. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που για ακόμα μια φορά μας ακολούθησε εκτός έδρας».

Εκ μέρους των παικτών της Αναγέννησης, μίλησε ο Θανάσης Σάββας, που είπε τα εξής: «Ξέραμε ποιον αντίπαλο είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να κάνουμε το τρία στα τρία για να σωθούμε. Συνεχίζουμε. Κάθε παιχνίδι από δω και πέρα για εμάς, είναι τελικός. Συνεχίζουμε».