Βαθμολογία

Με νταηλίκι ο Τύρναβος στην Β’ Εθνική!

Ο Τύρναβος πήρε την Κυριακή (31/5) μια τεράστια νίκη στο Αλκαζάρ απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Το γκολ που μάλλον κρατά την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη στην Β’ Εθνική σημείωσε στο 74’ ο Μούσα Ποκόνγκ! Έξαλλα τα πανηγύρια στο φινάλε από παίκτες και κόσμος που έγιναν ένα!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Περίπου 2.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο στάδιο Αλκαζάρ ανάμεσά τους και περίπου 200 φίλαθλοι που ταξίδεψαν από την γειτονική Καρδίτσα και τοποθετήθηκαν στο ένα από τα δύο πέταλα του γηπέδου.

Πως ξεκίνησε ο Τύρναβος

Κάτω από τα δοκάρια ο Πρίφτης, στο κέντρο της άμυνας οι Κισκαμπάνης – Καραμανλής. Αριστερά Λαμπρόπουλος, δεξιά Χαλούλος. Αμυντικά χαφ Παληγεώργος – Μιλουτίνοβιτς, δεξιά ο Ποκόνγκ, αριστερά ο Κυριάκος, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γκούρτσα ο Ότα.

Καλύτερος ο Τύρναβος στο πρώτο μέρος

Ο Τύρναβος στο πρώτο 45λεπτο είχε την υπεροχή, δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά χωρίς να μπορεί να τις ολοκληρώσει. Σε γενικές γραμμές είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 19’ όταν έχασε διπλή ευκαιρία. Η Αναγέννηση έπαιξε ένα παιχνίδι τακτικής και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον, ελάχιστες φάσεις στο δεύτερο

Στο δεύτερο 45λεπτο αν και το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο δεν σημειώθηκαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η…αγωνία ήταν μεγάλη και αυτό φαινόταν απ’ όλους τους παίκτες που περισσότερο προσπαθούσαν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Τελικά ο Τύρναβος κατάφερε να σκοράρει στο 74’ με τον Ποκόνγκ, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Το φιλμ του αγώνα

14' Σουτ του Ότα, η μπάλα άουτ.

19’ Σέντρα του Ότα, ο Κυριάκος σούταρε, απέκρουσε ο Κουτσόπουλος, στην επαναφορά ο Γκούρτσας σε κενή εστία έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ.

23' Σέντρα του Γκουγκούδη, ο Τζέκος έπιασε το σουτ, άουτ.

25' Δυνατό σουτ του Βουτσιά, άουτ.

37’ Σουτ του Νίκιτς, άουτ.

39' Ο Βουτσιάς σούταρε από πλάγια θέση, με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς και να καταλήγει κόρνερ.

72’ Φάουλ του Μίχου, με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ ο Πρίφτης.

74’ Ο Γκούρτσας έδωσε ασίστ στον Ποκόνγκ, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Λαμπρόπουλος, Κισκαμπάνης, Κυριάκος (58’ Αλεξίου), Καραμανλής, Ποκόνγκ, Χαλούλος (63’ λ.τ. Στεριανός) Ότα, Μιλουτίνοβιτς (55’ Ντατίδης), Γκούρτσας.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Παπαργυρίου, Γκουγκούδης (70’ Μαυρίας), Οικονόμου, Φωτιάς, Νίκιτς, Μπιτέλης (79’ Σαϊν), Κουλίδης (46’ Μίχος), Βουτσιάς, Τζέκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Πάτρας (Μακεδονίας), Έμπλιουκ (Ξάνθης). 4ος: Κιοτζένης.