Βαθμολογία

Στην Γ’ Εθνική ο Κανάρης Νενήτων!

Η πρωταθλήτρια Χίου κατέκτησε πανάξια την πρωτιά στον 10ο όμιλο, με σπουδαία νίκη μέσα στην Αγία Παρασκευή Λέσβου επί του Διαγόρα (1-0) και για πρώτη φορά θα παίξει στην Γ’ Εθνική.

Φέτος ήταν η σειρά του! Ο Κανάρης Νενήτων είναι η ομάδα που πανηγυρίζει την άνοδο στη Γ' Εθνική από τον 10ο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν πρωταθλητές από τις νησιώτικες Ενώσεις της Χίου, της Λέσβου, των Κυκλάδων και της Σάμου! 

Η πρωταθλήτρια Χίου κατέκτησε πανάξια την πρωτιά στον 10ο όμιλο, με σπουδαία νίκη μέσα στην Αγία Παρασκευή Λέσβου επί του Διαγόρα (1-0), και θα συμμετάσχει σε εθνικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της! Το χρυσό γκολ που έκρινε τον «τελικό», σημείωσε ο Βασίλης Ατσάλης με ξερό σουτ στο 62'!

Έτσι, με τη νίκη του αυτή, ο Κανάρης αποδυνάμωσε τη σημασία του αγώνα που γινόταν την ίδια ώρα στη Σάμο, όπου ο Πανναξιακός έπαιρνε επίσης τη νίκη με 1-0 κόντρα στον τοπικό Πυθαγόρα στο άλλο ματς της τελευταίας (6ης) αγωνιστικής του ομίλου.

Πηγή: Pamebala.gr

Υπενθυμίζεται πως απ’ την περασμένη εβδομάδα, έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στην τρίτη κατηγορία -μέσω την μπαράζ- οι Φαρκαδόνα (ΕΠΣ Τρικάλων), Πύδνα Κίτρους (ΕΠΣ Πιερίας), Αχέρων Καναλακίου (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας) και Ερμής Ζωνιανών (ΕΠΣ Ρεθύμνου).