Βαθμολογία

Σε συζητήσεις με Φαλκάο η Τσέλσι!

Σε ανοιχτές συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Ραδαμέλ Φαλκάο, εξετάζοντας το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη για την επόμενη σεζόν, βρίσκονται οι άνθρωποι της Τσέλσι, σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mail»!

Ποιος είπε ότι μετά την κακή σεζόν που πραγματοποίησε φέτος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το κεφάλαιο «Πρέμιερ Λιγκ» έχει κλείσει οριστικά για τον Ραδαμέλ Φαλκάο;

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», η Τσέλσι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει δικό της τον Κολομβιανό στράικερ, προορίζοντάς τον για αντικαταστάτη του Ντιντιέ Ντρογκμπά, πίσω από τον βασικό και... αναντικατάστατο Ντιέγκο Κόστα!

Άνθρωποι των «μπλε» έχουν ήδη ανοίξει από την Παρασκευή (29/5) κύκλο συζητήσεων με τον μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος τυχαίνει να εκπροσωπεί και τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι Λονδρέζοι ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του παίκτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να τον πετύχουν με λιγότερα χρήματα από αυτά που ξόδεψε στον έναν χρόνο που βρέθηκε στο «Ολντ Τράφορντ» η Γιουνάιτεντ.