Βαθμολογία

Αφήνει τη Δόξα, όχι το ποδόσφαιρο!

Την απόφαση να μην φοράει τη νέα σεζόν τη φανέλα της Δόξας Δράμας πήρε ο Δημήτρης Γελαδάρης, ο οποίος στα 41 του δείχνει αποφασισμένος να μην εγκακατείψει ακόμα τα γήπεδα.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της ΔΟΞΑΣ με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γελαδάρη. Ο Δ. Γελαδάρης ως ποδοσφαιριστής της ΔΟΞΑΣ, υπήρξε πρότυπο για τους νεότερους ποδοσφαιριστές και διακρίθηκε για το ήθος του, την αγωνιστικότητά του και την επαγγελματική του νοοτροπία. Το ΔΣ του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των «μαυραετών», μέσω της οποίας επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Από την πλευρά του ο πολύπειρος άσος εξέφρασε με δήλωσή του την επιθυμία να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αναλυτικά: «Πέρασα πέντε από τα ομορφότερα χρόνια μου στη Δόξα Δράμας. Αγωνίστηκα και στις τρεις κατηγορίες μαζί της και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που με αγκάλιασε από την πρώτη ημέρα. Δέθηκα με την ομάδα και τον κόσμο και είναι σίγουρο ότι πρέπει να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα, όπου ανήκει. Πρόθεση μου είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι και όπως τόνισα στους ανθρώπους της ομάδας θα είμαι δίπλα τους όταν και αν με χρειαστούν».