Βαθμολογία

«Όχι» στους οπαδούς της ΑΕΛ

Τις τιμές εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής (31/5) με την ΑΕΛ ανακοίνωσε ο Απόλλων και παρότι έκανε γνωστό πως για λόγους ασφαλείας η Θύρα 3 θα είναι κλειστή, ενημέρωσε πως δεν θα ανοίξει κάποια άλλη για τις ανάγκες των φίλων των «βυσσινί».

Η σχετική ανακοίνωση: Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Λάρισα, (Κυριακή, 31/5/2015, 19:00) για την 7η αγωνιστική ημέρα, των play-off του πρωταθλήματος της Football League, η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 17:00. Στο συγκεκριμένο αγώνα θα λειτουργήσουν οι Θύρες Ε, 1Α, 1Β, 2Α, και 6. Κλειστή θα παραμείνει για λόγους ασφαλείας η Θύρα 3. Δεν θα λειτουργήσει Θύρα για τις ανάγκες των φιλάθλων της Λάρισας μετά την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή για απαγόρευση οργανωμένης και μη μετακίνησης φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας».