Βαθμολογία

Καραναστάσης: Ο Σιλαβέρτ των Γόννων

«Κατέβασε ρολά» και ανέβασε τον ιστορικό σύλλογο στην Α1 ΕΠΣΛ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

Για τον Πέτρο Καραναστάση, τα λόγια είναι περιττά. Αν και αγωνίζεται στην δύσκολη και απαιτητική θέση του τερματοφύλακα, έχει καταφέρει στην πλούσια και πολυετή καριέρα του να αγωνιστεί με επιτυχία σε υψηλό επίπεδο, όπως οι Εθνικές κατηγορίες της χώρας μας.

Με καταγωγή από τους Γόννους, τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Προοδευτικής, τότε που η ομάδα του Κορυδαλλού, πρωταγωνιστούσε στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην συνέχεια, πέρασε με επιτυχία από Λαμία, Τρίκαλα και Ολυμπιακό Βόλου, ενώ για αρκετά χρόνια ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Τυρνάβου, έχοντας και ένα μικρό πέρασμα από τον Δωτιέα Αγιάς.

Την χρονιά που μας πέρασε, ο έμπειρος τερματοφύλακας, αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Τον Όλυμπο Γόννων, που φέτος αγωνιζόταν στον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και κατάφερε να προβιβασθεί στην Α1’ ΕΠΣΛ, κατακτώντας την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Πέτρος Καραναστάσης, έπαιξε μεγάλο ρόλο στην φετινή επιτυχία, όχι μόνο με τις καίριες αποκρούσεις του, μιας και αποτέλεσε βαρόμετρο για την ομάδα, αλλά και «εφιάλτη» για τους αντίπαλους επιθετικούς, αλλά και με τα τέσσερα συνολικά τέρματα που πέτυχε στο πρωτάθλημα, κυρίως με εκτελέσεις πέναλτι, θυμίζοντας τον Παραγουανό Χοσέ Λουίς Σιλαβέρτ, που παρότι αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας κατάφερνε κι αυτός να σκοράρει.

Εμείς, να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία, σε περίπτωση που αποφασίσει να συνεχίσει να αγωνίζεται. Άλλωστε, ποδοσφαιριστές τέτοιου επιπέδου, κοσμούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας.

Διακρίνεται…

Για την σιγουριά που προσφέρει κάτω από τα δοκάρια σε οποιαδήποτε ομάδα αγωνίζεται, μιας και είναι αρκετά δύσκολο να δεχτεί τέρμα.