Βαθμολογία

Θέμα με Δήμιζα στην Πάτρα!

Στον "πάγο" φαίνεται πως μπήκε ο νεαρός πορτιέρο στην Παναχαϊκή, λόγω των πρόσφατων εμφανίσεών του. Αμφίβολο το μέλλον του στην ομάδα... Θέμα με τον Γιώργο Δήμιζα φαίνεται πως έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες στην Παναχαϊκή.

Πιο συγκεκριμένα, οι εμφανίσεις του 20χρονου πορτιέρο στα δυο παιχνίδια των Play Off που αγωνίστηκε, με Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλωνα Σμύρνης, δυσαρέστηκαν τους κύκλους της διοίκησης κι έτσι λήφθηκε η απόφαση να "μπει στον πάγο" μέχρι το τέλος της διαδικασίας. Αυτό εξάλλου φάνηκε άμεσα, στο παιχνίδι που ακολούθησε με αντίπαλο τη Λάρισα, στο οποίο αγωνίστηκε ο Κλεάνθης Παπαδόπουλος.

Για την ιστορία, η Παναχαϊκή, με τον Δήμιζα κάτω από τα γκολπόστ, ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου και κέρδισε 4-3 τον Απόλλωνα. Ο νεαρός γκολκίπερ αποκτήθηκε τον Γενάρη, καθώς είχε μείνει ελεύθερος από τη... διαλυμένη Νίκη Βόλου και το μέλλον του στην Πάτρα θα εξαρτηθεί, μετά το τέλος της σεζόν, από τις διαθέσεις των διοικούντων και τις υποδείξεις του τεχνικού επιτελείου. Προς το παρόν, παραμένει εκτός πλάνων...

Πηγή: mikriliga.com