Βαθμολογία

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου;

Ο Μάριος Πίρε εντυπωσίασε στην Δάφνη Γλαύκης!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χρήστος Γκατζούλης

Αδιαμφισβήτητα φέτος ήταν η χρονιά του! Ο λόγος για τον Μάριο Πίρε που έκανε μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της Δάφνης Γλαύκης στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Ενδεικτικό ήταν πως δεν αγωνίστηκε μόνο σε ένα παιχνίδι διότι είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα με τον Αμπελωνιακό. Αποτέλεσε λοιπόν βασική επιλογή στην 11αδα της Γλαύκης και σίγουρα η βοήθειά του ήταν μεγάλη.

Σημείωσε και 8 γκολ και επί της ουσίας πήρε από το χέρι την ομάδα του που αν και «νεοφώτιστη» παρέμεινε με χαρακτηριστική άνεση.

Ο Μάριος μπορεί να παίξει όλη την δεξιά πτέρυγα (μπακ – χαφ) και πραγματικά φέτος διακρίθηκε. Εξαιρετικός παίκτης, με πλούσια τεχνικά χαρίσματα κατάφερε να κάνει μια γεμάτη σεζόν που ίσως να του δώσει την ευκαιρία να κάνει όνειρα και για παραπάνω κατηγορία... Εξάλλου είναι ακόμη αρκετά νέος και απέδειξε πως θέλει να το διεκδικήσει και να κάνει το κάτι παραπάνω στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Απέδειξε πως για τον ίδιο η Α’ ΕΠΣΛ είναι… παιχνιδάκι και πιστεύουμε και εμείς προσωπικά πως άνετα θα μπορούσε να είναι σε ένα ρόστερ Γ’ Εθνικής.

Διακρίνεται…

Σίγουρα η καλή τεχνική κατάρτιση που έχει είναι κάτι που τον έχει βοηθήσει. Αρκετά γρήγορος με τη μπάλα και καλός στο ένας εναντίον ενός. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως έχει εξαιρετική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα…