Βαθμολογία

«Η δυναμική της ΑΕΛ με έκανε να πω το «ναι»

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην καριέρα του Σάκη Κουτίνα. Ο Βολιώτης φόργουορντ υπέγραψε στην ΑΕΛ και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Μιλώντας στο magnesiasports τόνισε ότι η δυναμική της ΑΕΛ ήταν αυτή που τον έκανε να πει το «ναι», ενώ όπως δήλωσε λειτούργησε θετικά και η παρουσία του Μιχάλη Πολίτη στην ομάδα.

Για την ΑΕΛ και τη συνέχεια της καριέρας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή. Εύχομαι να είναι μία καλή χρονιά για μένα και για τη νέα μου ομάδα. Η ΑΕΛ έχει κόσμο, είναι μεγάλη ομάδα και έχει και στόχους πρωταγωνιστικούς. Έχει το βασικό της κορμό από πέρυσι και με δύο τρεις κινήσεις φτιάχνει μία δυνατή ομάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν σωστά και ωραία και είναι μία ομάδα που έχει δυναμική. Οπότε είπα άμεσα το «ναι».

Για την παρουσία του Μιχάλη Πολίτη στην ομάδα: «Επαιξε και αυτό σημαντικό ρόλο. Η παρουσία του Μιχάλη λειτουργεί θετικά για μένα. Είναι πολύ σημαντικό σε μία καινούρια ομάδα να έχεις κοντά σου ένα άτομο που το γνωρίζεις χρονιά».

Για τη θέση του 4ου σκόρερ που κατέκτησε στη Β’ Εθνική: «Αυτό βγήκε και μέσα από την ομαδική δουλειά. Αλλά με βοηθάει ψυχολογικά. Αφού αυτό συνδυάστηκε και με την παραμονή της ομάδας ήταν το τέλειο».

Για τους Τιτάνες: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την προηγούμενη ομάδα μου τον Παλαμά, καθώς οι άνθρωποι της μου φέρθηκαν άψογα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα».