Βαθμολογία

Τα Βούναινα έπαιξαν και βραβεύτηκαν

Την Πέμπτη (28/5) το απόγευμα  στο γήπεδο των Βουναίνων διεξήχθη φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Ολυμπιακό Χειμαδίου. Και οι δύο προαναφερθέντες σύλλογοι τη νέα χρονιά θα μετέχουν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ, αφού κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα! Το athleticlarissa.gr ήταν στην όμορφη εκδήλωση.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο φιλικό έγινε με αφορμή την απονομή του κυπέλλου στη ομάδα των Βουναίνων. Το παιχνίδι πολύ καλό, ο καιρός βοήθησε αν και είχε προηγηθεί βροχή και το γήπεδο ήταν σε καλή κατάσταση. Αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν το ματς. Η ομάδα του Χειμαδίου προηγήθηκε πολύ νωρίς στο 10’ με τον Καραντώνη που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ύστερα από σέντρα του Λίταινα Α. Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες έδειχναν πολύ καλή διάθεση για να παίξουν, δημιουργούσαν φάσεις αφού δεν υπήρχε το άγχος του αποτελέσματος.

Ο Ολυμπιακός Χειμαδίου με την εικόνα που παρουσίασε αν και φιλικό, πως δίκαια κατέκτησε την άνοδο. Οι γηπεδούχοι αν και έκαναν φάσεις, όπως και όλη τη χρονιά υστερούσαν στο τελείωμα των φάσεων. Στο 75’ ο Σάββας Χατζηλιάδης με σουτ έφερε το ματς στα ίσα και έκανε το 1-1. Τα Βούναινα θεωρούμε πως δίκαια κατέκτησαν την άνοδο. Οι προπονητές είχαν στην διάθεσή τους αρκετούς παίκτες να δοκιμάσουν και να βγάλουν συμπεράσματα. Όλα κύλησαν στο φιλικό σε πολύ όμορφο κλίμα και οι παίκτες θα θυμούνται αυτές τις στιγμές.

Βούναινα (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Τριτόπουλος, Τικταπανίδης, Παλάσκας, Τσαπράζης Σ., Γκέκας, Τσιάντζος, Λεμονής, Τσαπράζης Κ., Μαλαβιέζος, Χατζηλιάδης Κ.

Έπαιξαν και οι: Κοκκάλας, Αγγλόπουλος, Ζηβαρίδης, Ματούλας, Μερτζανίδης Φ., Ντουρουντάκης, Τσανάς, Μεζίνι, Χατζηλιάδης Σ.

Ολυμπιακός Χειμαδίου (Θανάσης Κολονιώτης): Γκάτας, Παληκάρης, Μούσιος Γ.Α., Τόπης, Μούσιος Γ.Β., Καραντώνης Γ., Μπλάνας, Λίταινας Α., Λίταινας Μ., Τσαγκούλης Β., Τσαγκούλης Θ.

Έπαιξαν και οι: Λίταινας Σ., Νούσιος Δ., Ζησόπουλος Χ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο παλαίμαχος κύριος Τάσος Χατζηλιάδης.