Βαθμολογία

Φουσίκας σημαίνει εγγύηση

«Ψωμοτύρι» έχει τα γκολ ο επιθετικός του Αετού Μακρυχωρίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

Ο Παναγιώτης Φουσίκας, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας, για τον οποίο δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, μιας και η πορεία του μιλάει από μόνη της. Σε μικρότερη ηλικία, διεκδίκησε μάλιστα και το όνειρο της συμμετοχής του στις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας, αγωνιζόμενος στην ΑΕΛ, όπως επίσης και στην Νίκη Βόλου.

Όσον αφορά τα επιτεύγματα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού Λάρισας, ο Μακρυχωρίτης στην καταγωγή ποδοσφαιριστής, έχει φορέσει την φανέλα αρκετών ιστορικών ομάδων, όπως του Απόλλων αλλά και του Ηρακλής Λάρισας, της Ελασσόνας, αλλά και του Αβέρωφ. Βέβαια, μεγάλη αδυναμία έχει στον Αετό Μακρυχωρίου, την ομάδα του χωριού από το οποίο κατάγεται, εκεί όπου αγωνίστηκε και φέτος, με ιδιαίτερη επιτυχία, σημειώνοντας παράλληλα 17 τέρματα και βοηθώντας την καταλυτικά.

Βέβαια, στο παρελθόν, έχει βγει και πρώτος σκόρερ στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία, με την φανέλα του Μακρυχωρίου, ενώ πριν μερικά χρόνια, με δικά του τέρματα, βοήθησε σε μέγιστο βαθμό την ομάδα του Αβέρωφ να ανέβει στην Α’ Ερασιτεχνική.

Αυτό που πλέον μένει να δούμε, είναι αν θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα της καρδιάς του, ή επιλέξει κάποιον άλλο σταθμό στην πλούσια καριέρα του. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι, πως έχει ακόμα πολλά να δώσει στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο.

Διακρίνεται…

Για την ευκολία του στο σκοράρισμα με οποιονδήποτε τρόπο. Τον βοηθά αρκετά το ύψος του και το εκτόπισμά του μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα και η εμπειρία που έχει όλα αυτά τα χρόνια παίζει σημαντικό ρόλο.