Βαθμολογία

Ο Παραπόταμος είχε τον Καπετάνιο του και φέτος

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής επιτυχίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

Ο Κεραυνός Παραποτάμου, κατάφερε και φέτος να σώσει την χρονιά και να παραμείνει στα σαλόνια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού μας, τερματίζοντας στην 12η θέση με 44 βαθμούς συγκομιδή. Έτσι, η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα, θα αγωνίζεται και του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία του Νομού μας.

Σίγουρα, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής επιτυχίας, είναι και ο Άρης Καπετάνιος, που από πέρυσι ανήκει στο δυναμικό της ομάδας. Άλλωστε, ποιος δεν θυμάται τα περσινά του κατορθώματα, όταν από το δεύτερο μισό της σεζόν, οπότε και μετακόμισε στον Κεραυνό, άρχισε να σκοράρει κατά ριπάς και απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και έτσι η ομάδα του Παραποτάμου παρέμεινε στην κατηγορία.

Κάτι παρόμοιο, συνέβη και φέτος, μιας και ο έμπειρος φορ, πετυχαίνοντας αρκετά και πάνω από όλα κρίσιμα γκολ, βοήθησε σε μέγιστο βαθμό την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία για ακόμα μια χρονιά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως τα περισσότερα από τα συνολικά τέρματα της ομάδας του φέτος, τα πέτυχε αυτός.

Ένας ποδοσφαιριστής-κόσμημα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, που έχει αποδείξει επανειλημμένως την πολύ καλή σχέση που έχει με το σκοράρισμα και που σε όποια ομάδα αγωνίζεται όχι μόνο καταφέρνει να ξεχωρίσει, αλλά και να την βοηθήσει σημαντικά με τα τέρματα που πετυχαίνει.

Σίγουρα, οι άνθρωποι του Κεραυνού, θα θέλουν να τον έχουν και του χρόνου στο δυναμικό τους, καθώς αποτελεί μια από τις πιο σίγουρες και εγγυημένες λύσεις όσον αφορά το σκοράρισμα. Εμείς να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία και στην νέα χρονιά που έρχεται και να συνεχίσει να σκοράρει με τον ίδιο ρυθμό σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται.

Διακρίνεται…

Για την άνεση του με την μπάλα στα πόδια και φυσικά για την πολύ καλή σχέση που έχει με το σκοράρισμα.