Βαθμολογία

Κοντονής: «Κανένας φόβος για Άρη»

Γνώμονας του Υπουργείου Αθλητισμού είναι η ισότητα απέναντι σ’ όλες τις ομάδες χωρίς να ευνοεί ή να αδικεί καμία, όπως τόνισε ο Σταύρος Κοντονής μετά τη συνάντησή του με τον επενδυτή του Άρη, Άλεξ Κάλας.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων» είχε ζητήσει συνάντηση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ούτως ώστε να διαφυλάξει τα συμφέροντα της ομάδας του και την άνοδο στην Football League, σε περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα με ομάδες της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Ο Σταύρος Κοντονής μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, συναντήθηκαν με τον ομογενή επιχειρηματία και τους νομικούς συμβούλους Χρήστο Γρόλλιο και Ευάγγελο Χατζηιωάννου. Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε:

«Είχαμε μία συνάντηση γνωριμίας με τους εκπροσώπους του Άρη η οποία εξελίχθηκε πολύ θετικά. Μας έθεσαν τα θέματά τους και ζητήθηκε από την πολιτική ηγεσία να τηρηθεί η νομιμότητα και οι κανονισμοί των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων. Κάτι που για μας είναι αυτονόητο. Όσον αφορά το βασικό αίτημά τους, τους απάντησα ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος, διότι το Υπουργείο συμπεριφέρεται με γνώμονα την ισονομία απέναντι σε όλες τις ομάδες χωρίς να ευνοεί ή να αδικεί καμία.  

Το ίδιο απαιτούμε να πράττουν και οι ομοσπονδίες και οι διοργανώτριες αρχές. Η συζήτηση ήταν απολύτως εποικοδομητική. Να ξέρετε ότι μέλημα της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζεται η νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα κάνει και στον τομέα του αθλητισμού».