Βαθμολογία

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΣΑ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν  την έφεση  της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά  της από 21-4-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE.

2. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση 1) του σωματείου ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ 2) του ΔΗΜ.ΣΚΑΡΑΚΗ, προέδρου και 3) του GJERCI PERKEQI, αναπληρωτή  ταμία, κατά της υπ΄αριθμ. 692/26-3-2015 απόφασης της ΠΕ/EΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ. Δέχεται  ότι τελέστηκε το αποδιδόμενο  στους εκκαλούντες πειθαρχικό παράπτωμα και επιβάλλει: 1) στο σωματείο ΠΑΟ ΑΛΦΑΣ  χρηματικό πρόστιμο εκατόν πενήντα (150) ευρώ για την α΄ πράξη  και για την β΄ πράξη ποινή διεξαγωγής αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο για τρεις (3)  αγωνιστικές και 2) στους ΔΗΜ.ΣΚΑΡΑΚΗ και GJERCI PERKEQI με βάση την αρχή της αναλογικότητας ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρία (3) χρόνια στον καθένα.

3. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει  κατ’ ουσίαν την έφεση   του σωματείου ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  κατά της  υπ΄ αριθμ. 172/14-5-2015  απόφασης  της  Πειθαρχικής Επιτροπής  της  ΕΠΟ.

4. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση  του  σωματείου ΑΣ ΡΟΔΟΣ 1968 κατά  της  υπ΄αριθμ. 33/6-5-2015 απόφασης   της ΠΕ/ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και του σωματείου ΙΑΛΥΣΟΣ».