Βαθμολογία

«Μιλάμε με Ολυμπιακό για Μουνιέ»

Μπορεί ο Γκουίντο Καρίγιο να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για την αιχμή του «ερυθρόλευκου» δόρατος, αλλά ο Ολυμπιακός αναζητά παίκτες και για τις πτέρυγες της επίθεσης. Αν πιστέψουμε στις δηλώσεις του Λουίς Νικολέν, οι νταμπλούχοι Ελλάδας συζητούν με την Μονπελιέ για την απόκτηση του Αντονί Μουνιέ.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας στο «RMC Sport», οι Πειραιώτες έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για τη μεταγραφή του 28χρονου εξτρέμ, τον οποίο έχει στο στόχαστρο και η Ρέιντζερς.

«Πιθανολογώ ότι θα τον πουλήσουμε 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο γιος μου κάνει συζητήσεις με δυο ομάδες. Η μια είναι ο Ολυμπιακός και η άλλη είναι η Ρέιντζερς, ενώ υπάρχει ένας ακόμη σύλλογος από την Σκωτία», είπε αρχικά ο Νικολέν.

«Με ενοχλεί που θα αποχωρήσει, διότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Η Μονπελιέ πρέπει να πουλάει για να αγοράζει και δε μου αρέσει να ξεκινάει η κάθε σεζόν και να είμαστε μείον 4-5 εκατομμύρια ευρώ», πρόσθεσε.

Ο Μουνιέ ήταν βασικό στέλεχος στη φετινή παρουσία της Μονπελιέ, μετρώντας συνολικά 38 συμμετοχές με 9 γκολ και 8 ασίστ. Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λυόν και αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα προτού μεταπηδήσει στη Νις. Εκεί έμεινε μία τριετία και από το καλοκαίρι του 2012 βρίσκεται στη Μονπελιέ, έχοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2016.