Βαθμολογία

Ο «Τόλου» άστραψε και βρόντηξε!

Ο έμπειρος επιθετικός ήταν στην πρώτη γραμμή…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χρήστος Γκατζούλης

Σημαντική και ουσιαστική ήταν η συμβολή του Δημήτρη Αποστόλου στην Αστραπή Νέας Πολιτείας τη σεζόν που μας πέρασε. Ο… «Τόλου» κατάφερε να αφήσει το δικό του στίγμα σε μια χρονιά μεταβατική για την ομάδα του.

Βέβαια παρά το γεγονός πως η Αστραπή ήταν «νεοφώτιστη» στην Α’ ΕΠΣΛ τα πήγε περίφημα και ήταν αδιαμφισβήτητα από τις ευχάριστες εκπλήξεις!

Σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως δεν έγιναν μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο υλικό και υπήρχε χημεία μεταξύ των παικτών.

Ο ξανθομάλλης φορ ήταν πηγή κινδύνου για οποιαδήποτε άμυνα και η συνολική του παρουσία κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη. Φυσικά η εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια του έδωσε έναν άλλον αέρα τη φετινή χρονιά. Αποτελεσματικός παίκτης, ξέρει να κρατάει σωστά τη μπάλα κάτι που ήθελε και ο προπονητής του ο Γιάννης Τσακμακίδης.

Έχει περάσει και από την ΑΕΛ όταν ήταν αρκετά νεότερος, ενώ εδώ και χρόνια ομορφαίνει με την παρουσία του τα γήπεδα του νομού μας. Παιδί χαμηλών τόνων δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα και έχει μάθει να… απαντά εντός τεσσάρων γραμμών!

Διακρίνεται…

Το ύψος και το εκτόπισμα που έχει τον βοηθά να παίρνει καλύτερες τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο. Φυσικά η εκτελεστική του δεινότητα τον έχει κάνει ξεχωριστό!