Βαθμολογία

Τέλος από προπονητική και Σάντερλαντ ο Άντβοκατ!

Την απόφαση να βάλει τέλος στην προπονητική του καριέρα, ενημερώνοντας σχετικά και τη Σάντερλαντ που του είχε προσφέρει τη θέση στον πάγκο σε μόνιμη βάση, πήρε ο Ντικ Άντβοκατ! 

Ο 68χρονος προπονητής είχε διαμηνύσει από την πρώτη στιγμή πως είτε θα συνέχιζε στον πάγκο των «μαυρόγατων», είτε θα έριχνε τους τίτλους τέλους της παρουσίας του στους πάγκους. 

Καταφέρνοντας να σώσει τη Σάντερλαντ και δακρύζοντας στο «Έμιρεϊτς», λίγες μέρες πριν από την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, όταν η ομάδα του εξασφάλισε τη σωτηρία της, ο Άντβοκατ φάνηκε να έχει πάρει από τότε την απόφαση του, επιθυμώντας ν' αποχωρήσει με ένα σημαντικό επίτευγμα. 

Σήμερα, ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την προπονητική και ξεκαθαρίζει ότι «από την πρώτη στιγμή, ήταν είτε η συνέχιση της θητείας μου στη Σάντερλαντ, είτε το οριστικό τέλος στην καριέρα μου. Είμαι πλέον 68 ετών και δεν θέλω να συνεχίσω».

«Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν θα είναι μαζί μας, αλλά του είμαστε ευγνώμονες και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του» είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου, Έλις Σορτ.