Βαθμολογία

Όλα έτοιμα για το «1ο Camp τερματοφυλάκων» στη Λάρισα!

Tο «1ο Camp τερματοφυλάκων» στη Λάρισα είναι γεγονός! Η γνώση και η εμπειρία δεν έχει αξία αν δεν μοιράζεται. Η χαρά του σωστού εκπαιδευτή είναι να μεταδίδει τις γνώσεις του σε νέους τερματοφύλακες και να παίρνει από αυτούς ερείσματα ώστε να γίνει ακόμα καλύτερος.

Με αυτό το σκεπτικό, οι δύο προπονητές τερματοφυλάκων Θανάσης Τζουβάρας και Βασίλης Τσιάρας οργανώνουν το «1ο Camp τερματοφυλάκων» που θα διεξαχθεί από 16 μέχρι 30 Ιουνίου στο ανανεωμένο γήπεδο της Νίκαιας.

Σκοπός των δύο τεχνικών, είναι να διδάξουν στους συμμετέχοντες τα μυστικά της εστίας, αλλά και τον ρολό του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες και ασκησιολόγιο.

Πέραν της εξειδικευμένης προπόνησης οι συμμετέχοντες τερματοφύλακες που θα είναι εντός ή εκτός Λάρισας, θα προμηθευτούν αθλητικό ρουχισμό, ενώ στο «1ο Camp τερματοφυλάκων» θα συμμετέχει και η Κλινική Διαιτολόγος (BSc) – Αθλητική Διατροφολόγος (MSc) Μαρία Πλάδα. Παράλληλα οι τερματοφύλακες θα μπορούν προμηθευτούν γάντια «RG» που θα υπάρχουν στο γήπεδο της Νίκαιας.

Επίσης το διάστημα της συγκεκριμένης διοργάνωσης αναμένεται να υπάρξουν και αρκετές εκπλήξεις από άτομα που θα έχουν σημαντική συμβολή στο όλο εγχείρημα!

Χορηγός επικοινωνίας θα είναι η αθλητική ιστοσελίδα athleticlarissa.gr που θα καλύψει το «1ο Camp τερματοφυλάκων».