Βαθμολογία

Παύλος Παυλίδης: Ο Ράιαν Γκιγκς του τοπικού!

Και φέτος αποτέλεσε σταθερή αξία για την Ανθούπολη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χρήστος Γκατζούλης

Ο Παύλος Παυλίδης «ομόρφυνε» και φέτος τα γήπεδα του νομού μας με την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους. Παρότι τα χρόνια πέρασαν, ο ίδιος δεν λέει να σταματήσει να αγωνίζεται! Η περίπτωσή του θυμίζει τον μεγάλο Ράιαν Γκιγκς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση! Έτσι και ο «δικός» μας Παύλος, ακόμα το λέει η καρδιά του…

Πολλά χρόνια λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Λάρισας. Έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορική ομάδα της Ανθούπολης! Και την χρονιά που πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με περίσσιο πάθος και πραγματικά σε πολλά παιχνίδια έκανε κατάθεση ψυχής!

Παίκτης χρήσιμος για κάθε ομάδα, με καλή τεχνική με την μπάλα. Στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ έδωσε πολλές «μάχες» και τις περισσότερες βγήκε νικητής! Σε μια σεζόν ιδιαίτερη και με δυσκολίες για την ομάδα του, ο ίδιος προσπάθησε για να καταφέρει η Ανθούπολη να παραμείνει στην κατηγορία κάτι που στο τέλος έγινε.

Γνωστός και για τα ΑΕΛικά του αισθήματα δεν σταματά να «τρέχει» και να είναι πάντα κοντά στην ΑΕΛ! Δεν θα μπορούσε λοιπόν να αγωνίζεται σε ομάδα που δεν θα είχε το βυσσινί χρώμα, όπως η αγαπημένη του Ανθούπολη!

Εμείς θα του ευχηθούμε να συνεχίσει να παίζει μπάλα για πολλά ακόμη χρόνια μιας και αποτελεί ένα «κόσμημα» για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας.

Διακρίνεται…

Η εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια έχει παίξει σημαντικό ρόλο. Παίκτης που ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο. Παρά τα χρόνια που έχουν περάσει διακρίνεται για την καλή του φυσική κατάσταση που θυμίζει έφηβο!