Βαθμολογία

Δράκος: «Δεν επιδιώκω συμφωνίες»

Την αντίδραση του Οδυσσέα Δράκου προκάλεσαν τα όσα τόνισε σε συνέντευξή του ο Ηλίας Καρίνος. Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας, μιλώντας στο «SportsNow.gr» είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο συγχώνευσης με την ΑΕ Καραϊσκάκης και είχε τονίσει πως «είναι ένα υπαρκτό σενάριο, το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί. Η επαφή που υπάρχει με τους κ.κ. Δράκο και Γεωργίου είναι σε πάρα πολύ καλό κλίμα και πάνω απ΄ όλα τίμια. Αυτή η συνένωση ίσως κάνει καλό στο Αρτινό ποδόσφαιρο».

Επίσης, ο Καρίνος είχε πει για το αν έχει μιλήσει για το οικονομικό με τον Δράκο: «Ότι υπάρχει είναι μόνο ένα τίμιο πράγμα και τίποτα παραπάνω. Έξαλλου και στη χειρότερη διένεξη η λύση είναι ο συμβιβασμός, γιατί απ΄ αυτό το πράγμα κερδίζουν άπαντες».

Η τελευταία του τοποθέτηση φαίνεται ότι προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της ΑΕ Καραϊσκάκης, ο οποίος μέσω δήλωσής του πήρε θέση και τόνισε πως δεν βρίσκεται σε διένεξη με κανέναν. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Οδυσσέας Δράκος: «Σε σχέση με όσα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο και αφορούν το πρόσωπό μου περί τίμιων συζητήσεων, συμβιβασμών κλπ, δηλώνω απερίφραστα και απόλυτα ότι δεν βρίσκομαι σε καμία διένεξη με τον οποιονδήποτε για να επιδιώκω συμφωνίες και συμβιβασμούς και όλα όσα αναφέρονται ατομικά σε εμένα δεν με αφορούν».