Βαθμολογία

Κώστας Γρηγορίου: Το άλφα και το ωμέγα του Αμπελωνιακού

Ήταν ο παίκτης - βαρόμετρο της φετινής χρονιάς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Χρήστος Γκατζούλης

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για έναν παίκτη όπως ο Κώστας Γρηγορίου! Χωρίς δεύτερη σκέψη μιλάμε για τον «εγκέφαλο» του φετινού Αμπελωνιακού σε μία χρονιά που σίγουρα η ομάδα του νομού μας έκανε έναν μεγάλο αγώνα.

Ο έμπειρος μέσος γνωστός και ως «κάβουρας» πραγματικά αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό της ομάδας και έκανε πάρα πολύ δουλειά σε μια νευραλγική θέση όπως είναι αυτή του κέντρου.

Η εμπειρία του βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα να τερματίσει στην πρώτη θέση και παράλληλα να αποκτήσει στο πέρας του πρωταθλήματος μια μεγάλη διαφορά από τις ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Ο Κώστας Γρηγορίου ήταν παράλληλα και ο παίκτης που βοηθούσε πάρα πολύ και στις στημένες μπάλες. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως τα χτυπήματά του ήταν τις περισσότερες φορές μισό γκολ.

Παίκτης πολυτέλεια για το Α’ τοπικό με σπουδαία συμβολή σε ένα πρωτάθλημα με μεγάλο ανταγωνισμό και απαιτήσεις.

Ο Γρηγορίου μετά από τόσα χρόνια παρουσίας σε επαγγελματικές κατηγορίες (πέρασε με επιτυχία από την ΑΕΛ) ακόμη και την Κύπρο έχει πιστεύουμε να δώσει ακόμα αρκετά και να ομορφαίνει με την παρουσία του τα γήπεδα που αγωνίζεται.

Διακρίνεται…

Παίκτης με τρομερές αντοχές μέσα στο γήπεδο. Ιδιαίτερα μαχητικός, γρήγορος με καλή τεχνική κατάρτιση και σπουδαία εκτελεστική δεινότητα.