Βαθμολογία

Το ποδόσφαιρο έστειλε το δικό του μήνυμα

Διεξήχθη στο γήπεδο Αλκαζάρ, το απόγευμα της Τρίτης, ο αγώνας ανάμεσα στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και της Μικτής Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών της ΕΠΣΛ, το οποίο είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με στόχο να στείλει το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ελπίδας, στις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Το παιχνίδι διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Κώστα Ήσυχου, που έδωσε το παρόν στο στάδιο Αλκαζάρ, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων, την Μητρόπολη, αλλά και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αυτισμό.

Το παρόν επίσης έδωσαν τόσο ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κύριος Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λάρισας, κύριος Απόστολος Καλογιάννης, αλλά και πλήθος κόσμου.

Επιπλέον, στα πλαίσια της εκδήλωσης, βρέθηκαν και κάποιοι από τους πολλούς Έλληνες Ολυμπιονίκες, όπως η Κατερίνα Θάνου, η Εύα Χριστοδούλου, ο Δημήτρης Γεωργαλής, ο Δημήτρης η Αβράμης, η Ανθή Μυλωνάκη, η Κατερίνα Βόγγολη και η Χαρά Μπούντα, που υπέγραψαν αυτόγραφα.

Επίσης, παρών στο παιχνίδι ήταν και ο μεγάλος θρύλος του παρελθόντος, κύριος Τάκης Λουκανίδης, ο οποίος βραβεύτηκε πριν το παιχνίδι για την προσφορά του.

Τέλος, για την ιστορία το παιχνίδι έληξε με σκορ 2-1 υπέρ της Εθνικής, που ισοφάρισε στο 19’ με τον Γιάννου και πήρε την νίκη στο 52’ με τον Μίγα. Πιο πριν και συγκεκριμένα στο 14’, η Μικτή Επίλεκτων του Νομού μας, είχε ανοίξει το σκορ με τον Χάμο.

Εθνική Ελλάδος Ενόπλων Δυνάμεων-Σωμάτων Ασφαλείας(Παπαδάκης-Παχατουρίδης): Κουρουμπάκης, Παπαγεωργίου, Οικονόμου, Γούτας, Μάγκας, Γκέντσογλου, Σιώπης, Σιόντης, Γιάννου, Μίγκας, Μίγας.

Έπαιξαν και οι: Θεοδώρου, Μηλιόπουλος, Χριστοδούλου, Κάπλατζης, Τσοχαντόρης, Κουντουριώτης, Κουκούλης, Δήμας, Νικολέτος, Θάνος, Οικονομίδης, Μητροφάνης, Κουτρομάνος.

Μικτή Ερασιτεχνών ΕΠΣΛ(Ζιάκας-Κατσάρας): Μπρέλλας, Λαϊος, Πρικάκης, Καρλιάμπας, Πετρουζέλης, Χάμος, Μπαλής, Γρηγορίου, Τσατσαλίδης, Καραγκούνης, Δημολιός.

Έπαιξαν και οι: Κουρδής, Καραμπούζης, Γκαμπέτας, Μανιώτης, Αντωνόπουλος, Καραβασίλης, Νασιάκος, Κόκκορας, Πολύζος Απ. Μπακαρτζής, Σβερκούλης, Κόκκινος, Μαυρομάτης, Παπαδημητρίου, Μανακούσιος, Παλάσκας.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη

Βοηθοί: Γκανάτσιου, Δεληγιάννη

4η βοηθός: Τσακνάκη